facebook

twitter

linkedin

Van een aantal websites en blogs doe ik het beheer en daarnaast heb ik ook nog mijn eigen kanalen, die van tijd tot tijd bijgehouden dienen te worden. Dat betekent dat ik met enige regelmaat teksten moet produceren.

Ik weet niet hoe dat bij jou is, maar vaak krijg ik een ingeving als ik niet achter de computer zit. Bijvoorbeeld als ik de hond uitlaat, of als ik ergens een kop koffie drink. Gelukkig heb ik bijna altijd mijn telefoon in de buurt en daarop kan ik dan mijn tekst invoeren. Maar erg lekker gaat dat niet. Ik ben van de generatie die niet zo bedreven is met het typen op een priegelig klein schermpje, dus dat is meestal één-vinger-werk. En dat duurt mij vaak te lang. Dus beperk ik mij tot noteren van een aantal sleutelwoorden, in de hoop dat mijn inspiratie mij op een later tijdstip niet in de steek laat.

Een alternatief is dat je een kleine Chromebook bij je hebt en dat je via een hotspot op je telefoon verbinding legt met internet. Maar dat is ook weer niet een oplossing als je met de houd uit bent...